Ahir dimecres 4 d’abril, al Club Natació Granollers es van donar cita un total de 270 nedadors i nedadores de 58 clubs de Catalunya que es van batre per aconseguir el Trofeu DS Nedador Complet de Reis Aleví. Una competició que, organitzada per la Federació Catalana de Natació i CNG, va ser tot un èxit, i que va comptar amb les grades plenes de gom a gom per a seguir un Trofeu, del qual en van sortir els nedadors i nedadores més complets de la categoria de la temporada.

Després de nedar els 100 metres de cada estil (papallona, esquena, braça i lliures) i de sumar-ne els registres, van passar a la final els millors nedadors i nedadores de cada edat, que van haver de nedar els 100 estils. D’aquesta manera, en categoria 12 anys masculí, Àlex Muñoz del CN Sabadell va ser el nedador més complet; Roc Vela del CN Tàrraco ho va ser de la categoria 13 anys; i Hugo Garcia del CN Badalona de la de 14 anys. En categoria femenina, Nara Cuesta del CN Salou va ser la millor dels 11 anys;  i Nina Pupkevich del CN Badalona dels 12 anys.

Pel que fa a la participació granollerina, amb 5 representants, van gaudir de l’experiència Andrea Lerin, que es va classificar en 27è lloc en categoria 12 anys; Fabio Sambruno en 38è dels 14 anys; Laia López i Tanit Salgado en 48 i 49 lloc dels 12 anys; i Hugo Bonachela, 51è dels 13 anys.