Últim partit de l’any el que va disputar l’equip absolut del Club Natació Granollers que milita a la categoria de plata estatal de waterpolo. Va ser dissabte 17 de desembre, a casa, en el primer partit de la segona volta, el darrer disputat del 2022, davant l’Helios de Saragossa. La revenja del CNG va acabar amb una victòria per 11-8, que el situa en segona posició de la classificació de 1a Divisió, a només un punt del líder, el Sant Feliu.

Tot i que el matx a casa va començar molt igualat, ja al segon quart els granollerins van trencar la dinàmica amb un parcial de 4-1 amb el que van arribar al descans amb un 6-4. A la represa, els de Granollers van seguir forts fins a l’11 a 5, que deixava sense possibilitats a l’Helios, que en un darrer esforç van aturar el joc granollerí amb un 0-3 que va maquillar el marcador amb l’11-8 definitiu.

La lliga s’atura fins al 2023, quan el 14 de gener el CNG rebi al Colegio Brains de Madrid, cuer de la classificació.

Granollers 11- Helios 8
Parcials: 2-3, 4-1, 5-1, 0-3
Gols: Alberto Peralta (3), Aniol Blanch (2), Tizziano Bruno (2), Sebastian Muñoz (2), Josep Colominas (1) i Marc Vera (1).