El Club Natació Granollers ha fet un gran paper al Campionat de Catalunya de Fons Indoor, que s’ha disputat avui dimecres 23 de desembre al CN Olot, amb proves de 3.000 metres per a la categoria júnior i absoluta, i 2.000 metres per a la infantil. El CNG, a banda de pujar fins a tres ocasions al podi a nivell individual, s’ha alçat com a 4t millor club de Catalunya de Fons Indoor.

I és que els granollerins ho han donat tot en aquesta prova de resistència en piscina coberta, on hi han participat un total de 106 nedadors procedents de 30 clubs catalans. Del CNG, n’ha destacat Estel Xuan Galo, que ha aconseguit una doble medalla després de nedar els 3.000 metres, fent el millor crono en categoria júnior 1 i el tercer millor temps en categoria absoluta. Galo, doncs, ha pujat al calaix dues vegades per a recollir l’or que la proclamava campiona de Catalunya en júnior 1, i per a penjar-se el bronze absolut. També ha pujat al podi Héctor Morales, que s’ha endut el subtítol català en categoria júnior 2.

També en júnior 2 hi ha participat Arnau Colomer i Alba Garcia, que s’han classificat en setè lloc en les seves respectives categories (masculina i femenina). En la competició absoluta, nedaven Palmira Chaparro, que també ha fet una 7a posició, i Núria Vera, que s’ha classificat en 10è lloc, així com Guille Matas en 30a posició. I la representant infantil, Martina Mosquera ha aconseguit una 15 posició, nedant els 2.000 metres.

La bona actuació de tots els nedadors i nedadores en competició ha permès al CNG classificar-se a la part alta de la classificació, amb un meritori 4t lloc per darrera del Mataró, Barcelona i Sabadell.