El Club Natació Granollers s’ha proclamat campió de Catalunya d’aigües obertes després de disputar el Campionat de Catalunya a l’Estany de Banyoles, que també acollia el Campionat d’Espanya Open. Una competició celebrada del 14 al 16 de juny, on es nedaven tres distàncies 5k, 7.5k i 10k, en les categories d’infantil, júnior (1 i 2) i absolut.

De l’actuació dels nedadors i nedadores granollerines, el CNG es va alçar amb el títol català de la competició d’aigües obertes. I és que la participació del Club va ser destacada, aconseguint fins a tres medalles en competició. Estel Xuan Galo es va proclamar campiona de Catalunya infantil als 5k, amb un 5è lloc en la classificació del Campionat d’Espanya; Palmira Chaparro va fer-se amb el subcampionat català en categoria absoluta als 5k; i el relleu mixt 4×1250, integrat per Lluís Escrits, Luisa Mar Morales, Estel Xuan Galo i Albert Hernández, va pujar al primer esglaó del podi català per a recollir la medalla d’or.

Destacar que en la classificació per equips, el femení integrat per Luisa Mar Morales, Judith Torras, Estel Xuan Galo, Palmira Chaparro, Núria Vera, Aida Bertran i Ariadna Bonet, van fer el primer lloc, mentre que a nivell de Campionat d’Espanya, es va classificar en 4a posició.