Per segon any consecutiu, el Club Natació Granollers se suma a la campanya ‘La fam no fa vacances’ del Banc d’Aliments de Catalunya, amb la recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades de Catalunya rebin ajuda alimentària durant l’estiu. Un recapte que es portarà a terme del 16 al 22 de juny.

Les caixes de recollida estan ubicades a la recepció de l’entitat. I a més a més, durant el Festival de Fi de Curs de Gimnàstica Artística que tindrà lloc el 21 de juny al pavelló de Can Bassa, que aplega cada any a un nombrós públic, també s’habilitaran caixes per a què els assistents hi puguin col•laborar.

El Banc d’Aliments de Catalunya considera que els aliments més adients per a la donació són arròs, pasta, llegums secs, oli i llet, que són d’alt valor nutritiu i són bàsics en l’alimentació de les persones.

Segons els responsables de la campanya de ‘La fam no fa vacances‘, aquesta pretén “motivar a la societat catalana a mobilitzar-se contra la fam més propera, organitzant actes i activitats que permetin recollir aliments bàsics per omplir els magatzems de les entitats benèfiques de la seva població o poblacions més properes per a que puguin fer-los arribar als seus beneficiaris durant l’estiu”. Tot el què es recapti aquesta setmana es destinarà al centre d’acolliment El Xiprer de Granollers.