Nova iniciativa del Club Natació Granollers per a promocionar els nedadors de les categories base (prebenjamí, benjamí i aleví) de la comarca, amb l’organització del Primer Trofeu de l’Ascensió al millor nedador complert del Vallès Oriental, que tindrà lloc dissabte 9 de maig a la piscina del Club. En la cerca del nedador més complert, hi participaran els cinc clubs vallesans afiliats a la Federació Catalana de Natació: CN Parets, CN Caldes, CN Pinetons Cardedeu, SEK Catalunya de La Garriga i el CN Granollers.

En total participaran prop de 200 nedadors federats. Els nedadors nascuts el 2002 (masculí) i 2003-2004-2005 (masculí i femení) nedaran 50 metres de cada un dels 4 estils de natació, mentre que els de 2006-2007 (masculí i femení) nedaran 25 metres de cada estil. S’atorgaran medalles als guanyadors per edats de cada prova, i de la suma total de les proves, es lliuraran els trofeus als millors nedadors complerts per edat.

La competició donarà inici a les 15:30h, tot i que mitja hora abans i fora de competició, es realitzarà una prova de 25 metres lliures als nedadors dels clubs participants que, per edat (nascuts 2009-2008) no disposen de llicència.

Trofeu de l'Ascensió al millor nedador complert del Vallès Oriental