El Club Natació Granollers torna a ser una de les més de 600 piscines de Catalunya que diumenge 12 de juliol es mullarà per l’esclerosi múltiple. Una campanya de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), sota el lema de ‘Mulla’t’, a la que el Club es torna a adherir i que consisteix en mullar-se en el sentit literal de la paraula, llançant-se a l’aigua de la piscina per col·laborar en la lluita contra l’esclerosi múltiple.

Diumenge 12 de juliol durant el matí, de 10:30h a 14:00h, s’organitza a la piscina exterior de 50 metres del Club Natació Granollers, la tradicional activitat lúdico-esportiva en la què es comptabilitzaran els metres nedats pels socis i usuaris en solidaritat amb les persones que conviuen amb esclerosi múltiple. Els participants rebran un diploma acreditatiu. A les 12:00h es farà una crida per a què tots els socis i usuaris es llencin a la piscina d’estiu a la plegada en favor d’aquesta causa solidària. Un acte que es realitzarà de forma simultània a totes les piscines adherides a la campanya i amb la què la FEM pretén batre un rècord.

Tanmateix, es poden adquirir material de la campanya (samarretes, tovalloles…) a la recepció del Club, amb la voluntat de recaptar fons per a la Fundació Esclerosi Múltiple, o través d’una guardiola per aportacions voluntàries.

Aquesta campanya, que es va iniciar a l’any 1994, és un acte de participació ciutadana que té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les 7.000 persones afectades a Catalunya i donar suport a la recerca de l’esclerosi múltiple.