Gran jornada de conscienciació la que el Club Natació Granollers va viure diumenge 8 de juliol, on durant tot el matí es va col·laborar amb 25a edició de la campanya “Mulla’t” de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) per donar suport a les més de 7.500 persones a Catalunya, afectades per aquesta malaltia neurològica crònica del sistema nerviós central i que encara avui no té cura. Durant les prop de 4 hores (de 10:30h a 14h), es van nedar a la piscina exterior de 50 metres un total de 55.950 metres en suport a les persones que conviuen amb esclerosi múltiple. I a les 12h, unes 200 persones es van llençar a l’aigua a la plegada en un salt conjunt i simultani, com a acció de reconeixement a una malaltia que pels seus símptomes i les seves formes variables molts cops és invisible.

El fet de fer coincidir la Diada del Soci amb el Mulla’t, va donar a aquesta jornada un caire més festiu, animant als assistents a sumar-se a la causa. D’aquesta manera, un total de 60 persones van nedar a la piscina exterior, acumulant els prop de 56.000 metres nedats a favor d’aquesta malaltia. Destaquen els 4.100 metres que van completar cada un dels nedadors del Club Lluís Escrits, Luisa Mar Morales i Albert Blanco, els 3.000 d’Israel Muñoz, treballador i soci, i els 2.300 metres dels socis Joaquim Anfruns i Santi Ribell. Fins i tot, els més petits es van animar a nedar per acumular metres i rebre el seu diploma acreditatiu. Com també, a les 12h en punt, tota la platja de la piscina va ser vorejada per socis i usuaris per a fer el salt simultani a l’aigua. Una acció que es va portar a terme també a la resta de les 600 piscines de Catalunya adherides al Mulla’t.

Tanmateix, es va poder col·laborar amb el Mulla’t, adquirint material de la campanya: tovalloles, necessers, bosses, llibretes i samarretes amb disseny de Mariscal. O bé fer aportacions voluntàries a través d’una guardiola, que són altres maneres de mullar-se per la malaltia. Tots els fons recaptats en aquest 25è aniversari, la FEM els destinà als infants amb esclerosi múltiple, en què cada any són diagnosticats entre 3 i 10% nous casos.