El Club Natació Granollers va rebre la visita de 18 entrenadors de Comitès Olímpics de 16 països, que estan realitzant el 33è curs de ‘Formació General en Ciències Aplicades a l’Esport per a entrenadors’ (CAD), que organitza el CAR de Sant Cugat i l’INEFC, amb el suport de Solidaritat Olímpica, organisme depenent del Comitè Olímpic Internacional. Una visita que va tenir lloc el passat divendres 26 de juny, i que forma part del programa d’activitats complementàries del curs, per tenir una visió real de l’esport a Catalunya, mitjançant visites a entitats esportives de referència.

Per aquest motiu, des de la coordinació del curs CAD es va tornar a demanar la col·laboració del Club, el qual consideren un referent com a club formatiu i d’alt nivell esportiu. Durant la visita es va exposar el funcionament de l’entitat, tant des del punt de vista de gestió com esportiu, de la mà del president del Club, Josep Maria Mas, vicepresident, Pere Calvo, membre de la Junta, Josep Bach, i directora general, Cristina Corral.

Els entrenadors que curs el CAD estan especialitzats en diferents esports com natació, bàsquet, taekwondo, futbol, gimnàstica, halterofília, voleibol, atletisme… i procedeixen d’El Salvador, Paraguai, Angola, Guatemala, Moçambic, Veneçuela, Perú, Brasil, Cap Verd, Puerto Rico, Cuba, Equador, República Dominicana, Bolívia, Colòmbia, Costa Rica. Uns alumnes que realitzen un curs que ofereix formació teòrica i pràctica en ciències aplicades a l’esport, de manera que puguin adaptar els coneixements i els mètodes apresos a la realitat socioeconòmica dels seus propis països.

Aquest és el segon any consecutiu que el Club col·labora amb el curs CAD.

Comitè Olímpic