El Club Natació Granollers ha arribat a un acord per a col·laborar amb l’entitat vallesana ‘Amics d’en Biel’ i esdevenir un punt de recollida de taps d’ampolles de plàstic, que posteriorment es venen a les plantes de reciclatge, permetent aconseguir fons per ajudar infants amb malaties psíquiques o físiques.

Per aquest motiu s’ha instal·lat a la Sala de Fitness un bidó de plàstic on les persones que ho vulguin poden contribuir amb aquesta causa. El Club Natació Granollers se suma d’aquesta forma a aquesta iniciativa solidària que ha permès ajudar a diversos infants de la comarca del Vallès Oriental.

Sobre Amics d’en Biel

L’associació ‘Amics d’en Biel’ és una entitat sense ànim de lucre dedicada a ajudar als infants que pateixen discapacitats físiques i psíquiques. Va sorgir quan una família de Cardedeu va decidir crear una entitat solidària per a recollir taps de plàstic i poder finançar les operacions del seu fill Biel, un nen que va néixer amb una radiculopatia medul·lar amb síndrome de cua de cavall, una afecció que provoca una pèrdua de la capacitat sensitiva i motora a la zona inferior del cos.

Un cop assolit l’objectiu d’ajudar en Biel, l’entitat ha seguit creixent i treballant per a donar suport a d’altres nens i nenes. Així, la recol•lecta de taps també ha permès finançar unes ulleres especials per a en Marcel, un nen de 7 anys que degut al tractament per a curar la Leucèmia que pateix, té cataractes.