Com a centre de formació d’Hipopressius Pinsach & Rial, el Club Natació Granollers acull el Nivell 2 del curs d’hipopressius dirigit a professionals com tècnics esportius, fisioterapeutes, metges, llevadores… El curs s’impartirà els dies 8 i 9 de novembre, a càrrec de Piti Pinsach, doctorat en Morfologia Mèdica i principal difusor de la tècnica de Marcel Caufriez en el món del fitness.

Els Nivell 1, que es va impartir al Club al mes de setembre, va reunir un total de 35 professionals, majoritàriament llicenciats en educació física, tècnics de grau superior i fisioterapeutes especialitzats en reeducació de sòl pelvià, provinents de diferents punts d’Espanya (Madrid, Galícia…). El Nivell 3 es realitzarà els dies 21 i 22 de febrer de 2015, també al Club.

Les inscripcions es fan directament al Club Natació Granollers, coordinat per la cap se Serveis d’Activitat Física, Vanessa Rodríguez, per telèfon 93 870 45 99 o vrodriguez@cngranollers.org

Recordem que al Club Natació Granollers es realitzen cursos d’hipopressius des del 2011, per tècnics qualificats per la tècnica de Marcel Caufriez, a través dels quals socis i no socis aprenen la tècnica que millora la faixa abdominal i el sòl pèlvic.

Cursos Hipopressius Pinsach & Trial al Club Natació Granollers