El Club Natació Granollers ha fet una donació de 1.200kg d’aliments a Creu Roja Granollers, per tal de contribuir solidàriament a la gran tasca humanitària que està oferint aquesta entitat la ciutat. L’acte de donació es va portar a terme dimecres 27 de maig a la seu de la Creu Roja a Granollers, amb la presència del president del Club Natació Granollers, Josep Maria Mas, el vicepresident, Pere Calvo i membres de la Junta Domingo Rodríguez, Josep Bach i Ma Àngels Corbacho, la directora general del Club, Cristina Corral, i el president de Creu Roja de Granollers, Xavier Guardia, i vicepresident, Joan Martos.

Fa 7 anys que el Club Natació Granollers participa en campanyes solidàries de recapta d’aliments per a diferents institucions com el Banc dels Aliments de Catalunya o El Xiprer de Granollers. Degut a la proliferació de campanyes solidàries, especialment concentrades en les èpoques de Nadal i estiu, el Club ha cregut oportú traslladar aquesta acció solidària en un altre moment de l’any i dirigida a ajudar a altres entitats de la ciutat. Aquest any, ha estat l’organització humanitària i d’acció voluntària, Creu Roja de Granollers, que ha rebut aquesta donació d’aliments per part del Club Natació Granollers.

Aquests 1.200kg d’aliments, són productes de primera necessitat com llet, i fruita i tomàquet en conserva, que són els aliments que Creu Roja considera essencials per a poder cobrir les necessitats bàsiques alimentàries, i que aniran destinades a famílies que estan travessant situacions d’especial vulnerabilitat.

Donació d'aliments a Creu Roja Granollers