Bon paper de les gimnastes de Base del Club Natació Granollers que van participar a la 2a fase del campionat català dels nivells 5M, 7 i 8 que va tenir lloc els dies 9 i 10 d’abril a Salt. El cap de setmana es va tancar amb dues medalles en Base 7, i  uns resultats molts meritoris per a la resta de gimnastes de la categoria.

Les dues representants del CNG en Base 7 van pujar al podi català, després d’una gran actuació en competició. Rut Soler es va penjar la medalla de plata i Judith Pons la medalla de bronze. Pel que fa a Base 8, la gimnasta més destacada va ser Mariona Masjuan, amb un 7è lloc, que juntament amb les seves companyes Júlia Martín (29a a la general) i Astrid Valls (39a) van formar equip, classificant-se en 7a posició. A Base 5M, 10è lloc per l’equip integrat per Irene Flores (20a en individuals), Sara Ortiz (28a) i Ainara Gierecke (32a).