El Club Natació Granollers ha pogut classificar dues de les seves gimnastes d’artística dels nivells Base 5 i 6 entre les primeres posicions de la 2a fase de Copa Catalana, que va tenir lloc els dies 15 i 15 de maig a Hostalets de Balenyà. Van fer podi, Astrid Valls que en B5M va ser la millor de la seva categoria, i Mariona Masjuan que va fer el segon lloc en B6G. Tanmateix, cal destacar el bon paper de totes les participants del CNG, que van poder estrenar-se en competició presencial.

Realçar la 4a posició de l’equip de B5M, amb Valls com a integrant i, Sonia Sorli i Maria Dolors Solé, aquesta última aconseguint, a nivell individual, classificar-se 8a. També 8è lloc per a l’equip B5P, amb Irene Fores, Maià Burgos, Ainara Gierecke i Ingrid Pons. A B6P, Rut Soler va fer la 5a posició i Júlia Martin la 15a a B6G. Mencionar també la meritòria actuació de Judith Pons a B6P.