Bona participació dels equips aleví i benjamí a la Turbo Christmas Cup, que organitza cada any la Federació Catalana de Natació (FCN). Un torneig de waterpolo que es va celebrar del 27 al 29 de desembre a Molins de Rei en categoria benjamina i a Sabadell, en alevina, amb la participació de 24 equips en cada categoria, procedents de diferents punts de l’Estat. Tot un clàssic del calendari nadalenc de la FCN.

Els alevins van aconseguir classificar-se en 10è lloc en aquesta edició de la Christmas Cup, després de superar l’Helios (1-4), el Montjuïc (5-1), l’Horta (1-2) i l’Elx (1-3). No van poder amb el Premià (3-1), l’Atlètic Barceloneta (5-0) i el Mataró (2-7). El seu pas per aquest torneig va ser molt positiu, per fer equip i seguir rodant de cara a la represa de la temporada.

Per la seva banda, els benjamins, un equip molt novell i majoritàriament integrat amb jugadors de primer any, van donar una lliçó d’esportivitat, en rebre el trofeu al Fair Play, premi que té com a objectiu combatre el comportament incorrecte i encoratjar els participants a comportar-se de manera esportiva. I així ho van demostrar els benjamins del Club, que van complir amb aquests valors d’un torneig basat en l’ètica, el respecte mutu, la integració i el joc net. Aquest va ser el millor premi que podien rebre els waterpolistes del Club que s’inicien en aquest esport i que en aquest torneig van classificar-se 20è, guanyant al Sant Feliu (2-4) i el Terrassa F. (9-7), i que no va poder superar al Premià (4-9), Terrassa (1-14), Catalunya (12-2), Helios (4-12), Aese (7-2) i Atlètic Barceloneta F. (8-7).