Igualtat màxima en el partit que dissabte 13 de novembre va disputar l’equip absolut femení del Club Natació Granollers a casa. Va rebre un CN Montjuïc, rival directe, que s’ho va haver de treballar per aconseguir, després del descans, un parcial de 1-4 amb el que poder tenir un avantatge còmode de joc. El CNG, que no es va rendir en cap moment, va seguir lluitant durant l’últim quart, i la va faltar temps per aconseguir igualar el partit.

Derrota molt lluitada per les granollerines (8-11), que malauradament les empeny a la part baixa de la classificació de la lliga catalana de 1a Divisió. Les del CNG treballen ara per encarar un repte que tampoc serà fàcil: la visita a la piscina del líder, el CN Vallirana, dissabte 20 de novembre.

Pel que fa als juvenils, victòria per 12-14 a casa del Banyoles, mentre que els infantils van rubricar un contundent triomf (16-5) a casa davant el Sant Adrià.