Com participar?

1. FES UN SELFIE

Del 10 al 15 de juny, fes un selfie (una autofoto) a la zona exterior del Club Natació Granollers, que es vegi la piscina d’estiu de 50 metres*. Procura, però, que no es vegin banyistes que estiguin a la zona de gespa, per tal de respectar la seva intimitat.

Els selfies poden ser individuals o duo, és a dir, pots sortir acompanyat d’una altra persona. Però recorda que als selfies només poden sortir socis i majors de 16 anys.

2. COMPARTEIX-LA AL NOSTRE FACEBOOK

Penja el selfie a la pàgina oficial de Facebook del Club Natació Granollers, amb l’etiqueta #gentcng.

No pengis més d’una foto ni surtis en més d’un selfie, en cas que facis un duo. En aquest cas, l’última foto pujada quedarà fora de concurs i serà eliminada de la pàgina.

3. ACONSEGUEIX ‘M’AGRADA’ I GUANYA

Els selfies que hagin aconseguit més ‘likes’ fins dilluns 23 de juny a les 14h, guanyarà un Programa per Objectius, valorat en 60€, a escollir entre el de Salut, Esquena, Perfeccionament o Perdre pes.

En cas de ser un selfie duo, s’aplicarà un descompte del 50% als Programes per Objectius de cada un dels participants.

La foto guanyadora es donarà a conèixer a través de Facebook i el Club es posarà en contacte amb el guanyador pel mateix canal.

*Recordem que està prohibit fer fotos a qualsevol espai del Club Natació Granollers. No obstant, es permetrà fer selfies a la zona exterior, sempre i quan sigui per a participar a aquest concurs.

Selfie del Club Natació Granollers

Els nostres tècnics José i Noelia fent un selfie duo. Imatge fora de concurs.