Com bé sabràs, a partir de demà dijous 10 de febrer la mascareta no serà obligatòria a l’aire lliure. Per aquest motiu, tampoc serà necessari dur-la en els espais exteriors del Club.

No obstant la flexibilització d’aquesta mesura, recomanem que, per responsabilitat individual i col·lectiva, utilitzeu la mascareta quan no es pugui garantir la distància de seguretat.

La mascareta seguirà sent obligatòria en interior, inclús durant l’exercici físic tot i haver distància de seguretat. Els usuaris i usuàries de piscines es podran retirar la mascareta just en el moment de realitzar l’activitat.

D’altra banda, es permet, de nou, la utilització d’assecadors de cabell, pel què ja estan operatius tots els endolls dels vestidors per ús de dispositius propis, i s’està treballant per a què la setmana vinent tots els assecadors dels vestidors puguin ser utilitzats amb normalitat.

Recorda que dins del vestidor és obligatori dur la mascareta en tot moment, a excepció de les dutxes.

El Club manté la resta de les mesures, com l’ús del gel hidroalcohòlic i que l’obligatorietat de desinfectar el material abans i després de cada ús.

Tot esperant la teva col·laboració per a seguir garantint un entorn segur dins de la instal·lació.