Tot i que intentem minimitzar l’impacte de les obres del Pla Director, a finals de mes s’efectuaran millores en l’estructura que sustenta la zona de vestidors i grades, reforçant els pilars que es troben dins dels vestidors.

Per aquest motiu, es produiran les següents afectacions:

A partir del 25 d’abril i fins la setmana del 9 de maig, en funció del desenvolupament dels treballs programats:

  • Vestidor femení de fitness, tancat. Caldrà desallotjar els armariets d’aquest vestidor abans del 24 d’abril, deixant la porta oberta i sense cadenat. Si ets una de les persones afectades, si us plau, dirigeix-te al Centre d’Atenció al Soci per tal de poder reubicar provisionalment el teu armariet.
  • Sala de Fitness amb entrada alternativa. Durant aquest període, s’habilitarà un accés per la paret de vidre del costat de l’ascensor (planta baixa). Caldrà tenir en compte que des dels vestidors, caldrà sortir pels torns principals per dirigir-se a l’accés alternatiu, validant accés als torns de fitness.

A partir del 4 de maig i fins la setmana del 23 de maig, en funció del desenvolupament dels treballs programats:

  • Vestidor masculí de fitness, tancat. Caldrà desallotjar els armariets d’aquest vestidor abans del 3 de maig, deixant la porta oberta i sense cadenat. Si ets una de les persones afectades, si us plau, dirigeix-te al Centre d’Atenció al Soci per tal de poder reubicar provisionalment el teu armariet.

Demanem paciència i comprensió durant aquest període, tot recordant que tens a disposició els vestidors de la piscina 3.

Tot esperant que segueixis compartint amb nosaltres la il·lusió per aquest projecte, estem a la teva disposició.