Com bé saps, demà diumenge 9 de maig decau l’Estat d’Alarma, i a partir d’aleshores serà d’aplicació el que avui publica el DOGC, que contempla la flexibilització de certes mesures, alguna d’elles que donen més aire al sector esportiu. És el cas de l’horari d’obertura de les instal·lacions esportives, que podran obrir fins a les 23h.

Davant d’aquesta nova mesura, a partir de dilluns 10 de maig, el Club obrirà fins a les 23h, procedint a aquesta hora a tancar la instal·lació. En l’exercici de la pràctica esportiva, preguem que tinguis en compte el temps de vestidors per tal de respectar l’horari de tancament.

Tanmateix, l’horari de la cafeteria s’amplia i oferirà servei de dimarts a divendres de 7h a 15h, i de 17h a 21h de dilluns a divendres; i dissabtes de 9:30h a 14h.

Les mesures i protocols de seguretat i higiene continuen estan vigents, pel que demanem que es respectin escrupolosament en un exercici de responsabilitat individual i col·lectiva. En aquest sentit, aprofitem per recordar la importància d’accedir a la instal·lació validant la polsera, per qüestions de traçabilitat, seguretat i aforament; així com tramitar les cites prèvies a les activitats i espais, tot respectant els horaris de reserves i aforament que continuen estan limitats al 50% tant en interior com en exterior.

Tanmateix, us volem informar que a partir de dilluns les classes d’aquagima la graella horària es diferenciaran per objectiu i intensitat de treball de la sessió. Per tant, es diran AquaGIM aquelles sessions cardiovasculars i d’activació muscular dels principals grups musculars dirigides a un perfil que s’inicia a l’exercici físic, perfil sènior i/o per a un públic amb patologies articulars o de columna. Es diran AquaFiT les sessions d’intensitat alta al medi aquàtic on es realitza un treball cardiovascular, de resistència muscular i  força per a un públic més exigent amb domini del medi aquàtic i amb un nivell físic mig-alt. Ja pots fer la teva inscripció online.

Estant molt atents a tot allò que es vagi esdevenint, us mantindrem oportunament informats, com sempre hem fet, de totes les novetats que es puguin produir.

Salutacions,

Junta Directiva
Club Natació Granollers