Federico Longas, entrenador del Club Fisherton de Rosario (Argentina) i ex-seleccionador de la Juvenil d’Argentina que va disputar el Mundial 2014 a Turquia, i Luciano Paladini, porter del Fisherton de Rosario, ja són al Club Natació Granollers per realitzar un stage tècnic que durarà fins al 31 de gener de 2019.

Luciano ha començat ja els seus entrenaments aquesta setmana, tecnificant als migdies amb l’entrenador de l’absolut de 1a Divisió del Club Pablo Quattrocchio, i entrenant per les tardes els equips juvenil i absolut B. El porter compta, a més a més, amb llicència federativa per a competir amb ambdós equips durant aquests mesos. L’estada de Longas, per la seva banda, es basa en l’assessorament tècnic i tàctic de Quattrocchio quant a plantejament d’entrenaments i partits.

La col·laboració per aquesta temporada està tot just començant, i altres waterpolistes argentins arribaran al Club durant les properes setmanes realitzant diversos stages amb termini fins al març de 2019. L’objectiu és impulsar la trajectòria esportiva dels jugadors, amb assessorament i formació tècnica, entrant en dinàmica d’equip i de competició, que els permetrà, a més a més, conèixer un waterpolo molt diferent al què es practica a l’Argentina,.

Aquest tipus de col·laboracions permeten al Club fer el seguiment de l’evolució dels jugadors que participen a l’stage, per fer contactes i fitxatges. Ha estat el cas, per exemple, de Guido Martino, ara jugador de l’Absolut a 1a Divisió. Aquestes experiències ajuden, a més amés, a internacionalitzar la imatge del CN Granollers com a espai de formació esportiva professional.