Doble medalla aconseguida pel Club Natació Granollers al Campionat d’Espanya Infantil que els dies 26 i 27 de juny s’ha celebrat a Las Palmas de Gran Canarias. Un Campionat on les nedadores d’artística del Club van fer un gran paper, aconseguint fer-se un lloc entre les millors de la competició.

L’or va venir de la mà del combo, amb una rutina lliure que va valer 79,3668 punts i amb la que es van endur el títol de campiones, per davant del CN Kallipolis amb 79,0332 i el CN Sabadell amb 77,9668. A l’equip, el CNG es van penjar la plata amb una rutina amb la que van aconseguir 148,8816 punts, compartint podi amb el CN Sabadell que va fer-se amb l’or amb 149,1799 i amb el CN Kallipolis que va endur-se el bronze amb una valoració de 146,0464 punts.

Les nedadores del CNG Marina Navarro i Ariadna Conesa van ser preseleccionades per a formar part de l’equip estatal infantil.