Fins a cinc vegades els gimnastes del Club Natació Granollers van pujar al podi a la 2a Fase de la Copa Catalunya, que va tenir lloc el passat dissabte 6 d’abril a Porqueres (Girona). Una cita que va reunir gimnastes de totes les categories (promoció, base i via olímpica), que van competir tant a nivell individual com per equips.

En màxima categoria, Via Olímpica, el CNG va comptar amb la representació d’Eduard Serrano, que es va imposar al nivell VO1. En Base, es van sumar quatre medalles. Max Pedrola va pujar al primer esglaó de Base 6;  Kirian Mesas es va fer amb la plata en Base 2; i en Base 5, Gabriel Samper es va penjar el bronze. Per equips, or per el de Base 6.

Aquesta és la segona cita de la competició, que consta de tres fases i una final.