S’introdueixen canvis en el sistema de reserves de la pista de pàdel del Club Natació Granollers. A partir d’ara, quan la persona que ha dut a terme una reserva de pista no es presenti, el Club alliberarà aquell espai i el posarà a disposició de la resta de socis de l’entitat. La mesura té per objectiu agilitar el procés de reserves i millorar el sistema d’assignació de places.

Igual que succeeeix amb les classes d’Activitats Dirigides, les reserves de pàdel es podran cancel·lar com a màxim 30 minuts abans que arribi l’hora d’iniciar el partit. Si no s’anul·len el Club penalitzarà els dos integrants de l’equip amb 7 dies sense poder executar reserves.

La pista de pàdel està situada a la zona exterior del Club. Es tracta d’un servei gratuït per als socis. Els no socis, estan obligats a abonar el preu de l’entrada. El Club disposa d’un servei de lloguer de pales i un altre de venta de pilotes.

Es poden realitzar reserves de la pista de pàdel de manera online, a través de la pàgina web del Club Natació Granollers clicant el botó TRÀMITS ONLINE, o bé a la pantalla tàctil situada a l’entrada del Club Natació Granollers.

Més informació sobre reserves