El porter de waterpolo del Club Natació Granollers, Bruno Delmàs, ha aconseguit beca al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat, en règim intern, concedida  pel Consell Català de l’Esport, a proposta de la Direcció Tècnica de waterpolo de la Federació Catalana de Natació (FCN). Una beca  per a la temporada 2022-23, en mèrit de la seva projecció de futur.

Recordem que Delmàs, de la categoria infantil, ha estat tota aquesta temporada en el punt de mira de la FCN, participant en entrenaments i tests de controls, així com va ser seleccionat per l’equip català per afrontar el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes, on a més a  més d’aixecar la copa de campió amb Catalunya, va aconseguir el trofeu com a millor porter de la competició.