L’aleví B del Club Natació Granollers ha aconseguit uns excel·lents resultats al Campionat d’Espanya Aleví de Promoció d’Estiu, que s’ha celebrat a Mallorca, els dies 9 i 10 de juny. Bona participació granollerina en aquesta competició de base, que s’ha saldat amb dues medalles en figures, i una per la rutina d’equip.

I és que les alevins B, que competien per primera vegada en un Estatal d’Estiu, van aconseguir pujar al tercer esglaó del podi en la competició d’equips, on finalment es va imposar el CE Sincro Inca, seguit del Club Mediterranea. Pel que fa a les figures, Mariona Navas es va proclamar subcampiona d’Espanya de l’any 2012, compartint calaix amb Marla Pérez, que va ser bronze del mateix any.

Als duets, Mariona Navas i Julia Soy van nedar la final, on només hi obtenien el passi els 16 millors dels 44 inscrits. Amb la seva actuació, es van classificar en un meritori 6è lloc. I quant als combos, el del CNG va ser el 7è millor d’Espanya, d’entre un total de 25 rutines participants.

El pròxim cap de setmana és el torn del primer equip aleví, que prendrà part del Campionat d’Espanya Aleví d’Estiu que tindrà lloc a Jaén.