La nedadora del Club Natació Granollers, Abril Conesa, s’ha penjat la medalla de bronze al Campionat del Món Absolut de Gwangju (Corea), després de participar amb la selecció espanyola absoluta a la modalitat de hightlight. A ritme de AC/DC, la selecció va enganxar tant a públic com a jutges amb un gran espectacle que va merèixer 91.133 punts i, per tant, el bronze en aquest Mundial.

Per poc, Itàlia es va col·locar per davant amb 91,7333 punts, i Ucraïna es va disparar amb 94,5000 que els va situar directament al primer esglaó del podi. A certa distància de les espanyoles, Canadà, amb 89.9333 punts, es va classificar en quart lloc.

Conesa, que també participa en la modalitat d’equip, ja ha disputat la preliminar, aconseguint amb el ‘Life in Island’ de Salvador Niebla superar Itàlia, classificant-se en cinquena posició amb 91,3333 punts. Divendres  19 de juliol, tindrà lloc la final.