La gimnasta júnior del Club Natació Granollers, Berta Pujadas, ha aconseguit aixecar la copa de campions de la Roshmoor Rose Bowl, competició internacional de gimnàstica artística de referència a la Gran Bretanya que, celebrada els dies 26 i 27 d’octubre a la ciutat d’Aldershot, va arribar a la seva 38a edició. Una competició on Pujadas va participar formant part de la selecció catalana.

Al primer esglaó del podi per equips va pujar Pujadas, juntament amb la resta de l’equip català, per a rebre el títol de campions. A nivell individual, la gimnasta granollerina va classificar-se en vuitena posició de la general, d’entre un total de 75 participants, destacant, tanmateix, la quarta posició assolida en barra i la cinquena en terra.