Gran participació de la gimnasta del Club Natació Granollers, Berta Pujadas, a Gyor (Hongria), on es va disputar del 27 al 30 de juny el Campionat del Món Júnior. Pujadas va liderar amb fermesa l’equip espanyol, integrat per quatre gimnastes, conduint-lo a la 19 posició en la classificació.

I és que a nivell individual, Pujadas va ser la gimnasta de la selecció espanyola que més punts va sumar en competició, amb una puntuació total de 48.399 punts, ocupant el 46è lloc del rànquing. Una gran experiència per a Pujadas, que s’inicia en els grans esdeveniments internacionals i que, després d’aquesta cita mundial, la portarà a disputar el Festival Olímpic de la Joventut Europea (EYOF), del 20 al 28 de juliol, a Bakú (Azerbaitjan).