La ciutat de Jaén va rebre els dos nedadors del Club Natació Granollers, Biel Gasol i Ariadna Pujadas, que van participar, del 14 al 17 de juliol, al Campionat d’Espanya Aleví. Sota l’intens sol andalús, que va fer encara més dura la competició, els dos granollerins van fer una gran actuació, destacant Pujadas, que va aconseguir nedar dues finals.

Va ser a les proves de 100 i 200 lliures on Pujadas es va fer un lloc a la final dels 12 anys, classificant-se en 4t i 8è lloc respectivament. Endemés va fer la 12a posició als 100 papallona i la 13a als 200 estils. Pel que fa a Gasol, va nedar els 1.500 lliures on es va fer amb un meritori 15è lloc en categoria 14 anys.

Ambdós esportistes van lluitar, de la mateixa manera que van gaudir d’una experiència que els ajudarà, de cara al futur, a seguir millorant i aconseguir els seus objectius.