La nedadora del Club Natació Granollers, Abril Conesa, ha entrat en la convocatòria oficial de l’equip olímpic espanyol que viatjarà a Japó per a participar als Jocs Olímpics de Tòquio 2020. Un equip integrat per 9 nedadores i que, prèvia als JJOO, realitzaran una concentració a la localitat japonesa de Yamaguchi, del 22 al 27 de juliol.

D’aquesta manera, Conesa assoleix el seu somni, com bé va apuntar després d’aconseguir al Preolímpic la plaça d’accés a Tòquio 2020. “Ho afronto moltíssima il·lusió, amb ganes de ser-hi, de formar-hi part i de sentir-me al costat de les meves companyes… de poder demostrar totes juntes del que som capaces de fer amb aquest equip, que és molt jove i que hem anat creixent poc a poc”, va comentar.

Conesa es converteix així en la segona nedadora d’artística de la història del CNG en anar a uns Jocs Olímpics, després de què Laia Pons fes bronze en equip a Londres 2012. Va ser la darrera participació en equip d’Espanya als Jocs Olímpics, ja que no va aconseguir plaça a Rio de Janeiro. Ara, 9 anys després, la selecció es fa amb un lloc a Tòquio amb un equip que tornar a tenir representació granollerina.