El nedador del Club Natació Granollers, Abel Granero, ha estat convocat amb la selecció catalana aleví, per a participar al Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes que tindrà lloc els dies 2 i 3 de març al Centro de Natació M’86 de Madrid. Granero formarà part d’una selecció masculina integrada per 10 nedadors, cada un d’ells procedents de diferents clubs catalans.

Aquest cap de setmana (del 15 al 17), és el torn de la selecció catalana júnior i infantil, que disputa l’Autonòmic a Castelló, on quatre nedadors del Club hi prendran part: el júnior Lluís Escrits, i els infantils Hugo Teixell, Marcel Vigara i Estel Xuan Galo. Amb els quatre nedadors, el CNG és el segon club català amb més representació a la selecció per a afrontar aquesta competició, per sota del Sant Andreu, amb sis nedadors.

La convocatòria dels nedadors del CNG amb els equips catalans confirma la bona salut de la secció esportiva de natació, que està realitzant una gran feina amb la base, gràcies a la qual acaben nodrint amb els seus nedadors i nedadores les diferents seleccions.