Partit a caixa o faixa el que l’equip absolut del Club Natació Granollers ha d’enfrontar el proper dissabte 27 de març a Madrid. I és que el CNG arriba al darrer matx de la lliga en una posició compromesa, on caldrà que despleguin el seu millor joc per a assegurar-se la categoria; del contrari es veurà empès a promocionar. Tant el CNG com el Colegio Brains, proper i últim rival, es troben ancorats en cinquena posició en un triple empat que es desfarà aquest cap de setmana, en una jornada decisiva per als equips de 1a Divisió Estatal.

La sobtada derrota dels granollerins a casa, davant del Premià, en el partit disputat dissabte passat, va deixar l’equip tocat. Dominant el marcador fins a la meitat de la tercera part amb un avantatge còmode, el rival va saber capgirar el partit, revertir els 4 gols de diferència, i guanyar per la mínima a l’equip local. El CNG no va saber reaccionar davant la resposta dels visitants, perdent tres valuosos punts que els hagués permès mantenir matemàticament la categoria.

Ara, en el darrer partit de la lliga, el CNG necessita una victòria, tot i que un empat serviria, però s’hauria de deixar a la sort del partit Premià-Helios.

 

CN Granollers 10 – CN Premià 11
Parcials: 3-3, 4-1, 2-4, 1-3
Gols: Alberto Peralta (4), Josep Puig (2), Gerard Troyano (1), Dani López (1), Sergi Gimeno (1) i Josep Colominas (1).