Gran actuació de les gimnastes del Club Natació Granollers a la Fase Final de Copa Catalana, que va tenir lloc els dies 1 i 2 de juny a Salt (Girona), on només accedien les 10 millors gimnastes de les tres fases prèvies. Una Final on el Club va aconseguir pujar en deu ocasions al podi i que va servir de test de cara als propers Campionats d’Espanya.

En la màxima categoria de competició, la Via Olímpica, Carlota Garcia (categoria VO6), es va penjar l’or en salt. D’altra banda, el CNG va aconseguir una doble plata per l’actuació d’Ona Perxachs (VO9) en barra d’equilibris i per Ariadna Pujadas (VO3) en salt.

Pel que fa a la categoria Base, van destacar les gimnastes de B7 Helena Ruiz, que es va proclamar campiona de la Copa, aconseguint l’or en la classificació general, així com or també pels aparells de paral·leles, barra i terra; i Annabel Maymí, que va fer-se amb el bronze de la general, sumant la plata a paral·leles i el bronze en salt.