Resultats immillorables pels equips de Copa Catalana del Club Natació Granollers, que s’han imposat a la 2a jornada de Copa Catalunya Open, que va tenir lloc el passat dissabte 27 d’abril al Club Natació Reus Ploms. Els tres equips del CNG es van classificar en els primers llocs de les respectives categories, amb unes excel·lents actuacions en les proves disputades en aquesta cita: equips lliures.

L’equip de Copa Catalana 2 va ser el millor de la categoria, en imposar-se amb la seva rutina lliure. Primer lloc també per l’equip lliure de Copa Catalana 3A. Mentre que l’equip de Copa Catalana 3B es va classificar en 2n lloc.

Aquests excel·lents resultats donen garantia a aquests equips per a afrontar la 3a jornada del Campionat de Catalunya Open, al mes de juny, on es competirà en duets i combos.