Les gimnastes d’Edat Escolar del Club Natació Granollers van afrontar la 3a fase de la competició catalana disputada a Terrassa, dissabte 7 de maig, aconseguint un 8è lloc per equips en la categoria B4P, el millor resultat de les granollerines en aquesta tercera cita de la temporada.

I és que l’equip de B4P va ser el més destacat de la jornada, tenint a Martina Grau com a 14a classificada a nivell individual, Nora Garrido a la 29a, Aitana Antequera a la 39a, Sofia Hospital a la 43a i Cristina Duran a la 58a.

També va competir l’equip de C4G, que, de manera més discreta, va fer el 20è lloc, amb unes gimnastes que, a nivell individual van classificar-se en la 52a posició per part de Tona Cano, la 73a de Nora Vilardell, la 80a de Selene Boglarka, i la 90a de Georgina Vila.