Bon paper dels gimnastes del Club Natació Granollers a la 3a fase de Copa Catalunya, que va tenir lloc diumenge 5 de juny a Vic, on van pujar fins a 4 ocasions al podi català, en les diferents categories disputades.

A Via Olímpica, màxima categoria, Andreii Yavorskyi i Eduard Serrano van compartir primer esglaó a VO4, en aconseguir l’or ex aequo. També en individual, medalla de plata per Abel Samper en Base 6. I per equips, el de Promoció 4 va fer el segon lloc, amb uns gimnastes que a nivell individual van aconseguir el 8è per Pablo Espada, el 9è per Pau Vila i el 14è per Albert Boixadera.

Destacar, a més a més, la 5a posició d’Hugo Ávila a Base 2; la 8a de Valentí Noguera a Base 3; la 7a de Marc Armengol i la 20a de Biel Tanya a Promoció 3; i el 8è lloc per equips de Promoció 2, integrat per Genís Porta (33è en individual), Pau Rubio (37è) i Bruno Torruella (43è).