El Consell Català de l’Esport, a petició de la Federació Catalana de Natació i Federació Catalana de Gimnàstica (federacions on el Club Natació Granollers està inscrita) ha atorgat a 16 esportistes del CNG, beques mixtes i internes a centres d’alt rendiment i de tecnificació esportiva per a la temporada 2018-19, en mèrit de la projecció esportiva de futur d’aquests esportistes.

Al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, s’han atorgat beques de règim mixt (estudis i entrenament) als nedadors Marcos Gil i Júlia Pujadas, que renoven, i a Lluís Escrits, com a nova beca. De waterpolo, renova Teo Soler. I de gimnàstica, repeteixen beca Lluna Casanova, Eduard Méndez i Berta Pujadas; i Elena Lucas, que passa de beca d’entrenament a règim mixt.

Per al Centre Català de Tecnificació Esportiva ‘Joaquim Blume’ a Esplugues de Llobregat, les beques concedides són de règim intern a 8 nedadores d’artística. Renoven Judith Calvo, Martina Coronado, Mireia Hernández, Míriam Llovet i Clara Arboix; i amb nova beca, entren Clàudia Julià, Clàudia Solé i Regina Casino.

D’aquesta manera, el CNG compta amb esportistes becats en cada una de les seves modalitats esportives, el que denota que el planter del Club puja fort, gràcies a una bona feina de base, despuntant en cada una de les disciplines.