El Club Natació Granollers ha aconseguit classificar-se en sisè lloc al Campionat de Catalunya Aleví d’Hivern, que va tenir lloc de l’1 al 3 al Lloret de Mar, i que va comptar amb una participació de 65 clubs. La gran actuació dels granollerins, amb molt bones marques i sumant fins a 10 medalles, va permetre al CNG estar dins dels 8 millors clubs catalans, pujant al podi i aixecant el trofeu de sisè club aleví de Catalunya.

El nedador més destacat va ser Abel Granero que, a nivell individual, va fer triplet. Es va proclamar campió de Catalunya als 200 papallona, amb mínima per a participar al Campionat d’Espanya; va fer-se amb el subtítol català als 100 papallona; i amb el bronze als 400 estils. El CNG també va sumar una triple medalla de bronze de la mà d’Eros Saldaña als 100 braça, d’Eduard Segura als 1.500 lliures i de Martina Mosquera als 200 papallona.

Per relleus es van fer quatre podis. Or pel 4×100 estils, i plata pel 4×100 lliures i pel 4 x (100-75-50-25) lliures, integrat tots tres relleus per Jofre Mataró, Eros Saldaña, Abel Granero i Eduard Segura. Medalla de bronze pel 8×50 lliures mixt, amb Abel Granero, Adriana Mejias, Eros Saldaña, Xantal Castellà, Julia Padilla, Martina Mosquera, Eduard Segura i Jofre Mataró.

Va ser un molt bon campionat per als 12 nedadors i nedadores del Club que hi van participar, tant pel que fa als resultats com per l’experiència. Per als més joves va significar el seu primer Campionat de Catalunya, que van afrontar amb l’objectiu d’aprendre a gestionar l’esforç i també els nervis durant els moments previs i durant les proves que van nedar. Per als més grans, l’objectiu va ser nedar les proves amb garanties, per assolir tots els aspectes tècnics que s’ha anat treballant. També ha estat un bon test per saber on estan els nedadors i poder encarar el que resta de temporada amb vistes als Campionats d’Espanya.