< Tornar

Seccions Esportives

Al Club Natació Granollers comptem anmb una estructura enfocada a l’esport formatiu i educatiu, perquè apostem per l’esport base, no professional. I ho fem a través d’unes seccions esportives que, per la seva naturalesa, ens fan únics a la comarca.

I és que formem a esportistes en les disciplines de natació, waterpolo, natació sincronitzada, gimnàstica artística masculina i gimnàstica artística femenina. Unes seccions que són la cantera de les seleccions catalana i espanyola i on es formen els campions del futur. D’aquest planter ja n’han sortit campions de Catalunya ii Espanya, així com representants que defenen el nom del Club  Natació Granollers als Campionats d’Europa, del Món i en Jocs Olímpics.

SECCIÓ ESPORTIVA DE NATACIÓ

La natació és un esport olímpic que consisteix en el domini dels quatre estils: papallona, esquena, braça i crol. Es treballa la condició física general, ajudant a desenvolupar la major part dels grups musculars i millorant la postura corporal. La natació és un esport utilitari, educatiu, recreatiu, competitiu i necessari per la salut.

SECCIÓ ESPORTIVA DE WATERPOLO

El waterpolo és un esport olímpic que, a més a més del domini i la coordinació de la natació, es treballa altres aspectes tècnics amb la pilota, com la força, la velocitat i la potència.

SECCIÓ ESPORTIVA DE NATACIÓ SINCRONITZADA

És un esport basat en el domini d’una sèrie d’habilitats i tècniques específiques dins el medi aquàtic, reforçat amb un entrenament gimnàstic de coordinació, força i flexibilitat. Les nedadores aprenen, juntament amb el domini dels quatre estils de la natació, a moure’s dins l’aigua executant una sèrie de figures i coreografies amb música. Aquest esport, olímpic des de l’any 1984, garanteix un correcte i harmònic desenvolupament físic.

SECCIÓ ESPORTIVA DE GIMNÀSTICA ARTÍSTICA MASCULINA

La gimnàstica artística masculina és un esport olímpic que consisteix en el domini de sis aparells: Terra, Poltre amb Arcs, Anelles, Salt de Poltre, Paral·leles i Barra Fixa. És una disciplina esportiva que precisa flexibilitat, coordinació, força, potència i velocitat.

SECCIÓ ESPORTIVA DE GIMNÀSTICA ARTÍSTICA FEMENINA

La gimnàstica artística femenina és un esport olímpic que consisteix en el domini de quatre aparells específics: Salt de poltre, Paral·leles Asimètriques, Barra d’equilibris i Terra. Combinant flexibilitat, força, coordinació, equilibri, ritme i velocitat, la gimnàstica artística és una pràctica molt adequada com a base esportiva.

Comparteix!

Consulta l’horari d’aquesta activitat