PRESENTACIÓ EQUIP ABSOLUT FEMENÍ

El 11 de juliol vam presentar les 9 incorporacions de l’equip Absolut Femení de Waterpolo. Les incorporacions venen liderades per l’aposta de la primera figura femenina a l’staff tècnic de waterpolo, l’Eli Fuentes, procedent del Club Esportiu Mediterrani; i les 8 noves jugadoresCarlota DauraMalena BertranBerta BlanchAbril DueñasAbril OrdoñezLeire OrdoñezMariona Castellví i Lemiem Blasco, procedents totes elles de l’Absolut Femení del Centre Natació Mataró.

Les noves jugadores de waterpolo han aconseguit ser campiones de Lliga Catalanacampiones de Segona Categoria en el Campionat Nacional, i campiones de Catalunya amb el seu anterior equip

Amb aquestes noves incorporacions, el Club Natació Granollers aposta per un projecte d’un equip sòlid per pujar a Primera Divisió Nacional en dos anys.

La plantilla la completaran l’Aisha Cisse, la Laia Aribau, l’Ainara Aribau, i la Júlia Sapés, actuals jugadores del CNG.

​A l’acte de presentació també vam comptar amb la presència del president, Toni Gili, qui va donar la benvinguda a les noves incorporacions, i el cap de secció, Rafa Calopa, qui va transmetre en el seu discurs la il·lusió per aconseguir situar l’equip Absolut Femení al mateix nivell que l’Absolut Masculí del club, i la creació d’una base femenina de jugadores de waterpolo.

PRESENTACIÓ EQUIP ABSOLUT MASCULÍ 

El 17 de juliol vam presentar les 7 incorporacions de l’equip Absolut Masculí de WaterpoloDidac Garcia procedent del Sant AndreuBiel Garcia del TerrassaJan Latorre del MataróFerran Garcia del MataróErnesto Pérez del Terrassa i Alejandro Saldarriaga de l’Horta. El juvenil del club Marc Baez, també s’incorporarà al primer equip masculí del club.

L’entrenador, Fran Sánchez va comentar: “És un projecte nou, entre les dues vessants, el bloc que continua i el bloc que s’incorpora des de la mà del Rafa, busquem crear un bon equip dintre i fora de l’aigua, amb treball i constància, i amb l’objectiu de consolidar-nos en la part alta de la classificació. És un projecte ambiciós que s’ha de treballar poc a poc, però que estem segurs que podrem aconseguir i podrem celebrar molts èxits plegats”.

Sánchez, també comptarà amb l’Octavio Salas, el Gerard Troyano, l’Aniol Blanch, el Gerard Valero, el Jan Ruiz i el Sebastian Muñoz, jugadors que han estat claus en l’equip, i que continuaran vinculats una temporada més amb el club.

El cap de secció, Rafa Calopa, va transmetre que tot i ser un equip jove, hi ha molts jugadors que aportaran experiència, i amb treball s’arribarà a l’objectiu d’estar entre els 4 millors equips de la classificació.

A l’acte de presentació també vam comptar amb la presència del president, en Toni Gili, i el Carlos Lerin membre de la Junta, qui van donar un missatge de benvinguda a les noves incorporacions de l’equip.