Un any més, la secció de Natació Artística del Club Natació Granollers posa fi a una temporada molt exitosa.

En l’última prova de la temporada, el Campionat d’Espanya Aleví i Júnior, celebrat a Sabadell, es van assolir els següents resultats:

L’equip Aleví va quedar quart en rutina combinada i en equip lliure, en els dos duets només van poder aconseguir medalla, l’Abril Navarro, l’Emma Sobrino i la Marla Perez, segones. L’altre duet format per Irene Carrillo i Mariona Navas es va quedar a les portes amb un treballat quart lloc. Per altra banda, l’alevina Mariona Navas, es va fer amb el segon lloc en figures.

L’equip júnior es va proclamar campió d’Espanya en rutina acrobàtica i subcampiones en equip. Els dos duos que van competir, van aconseguir: una segona merescuda posició amb Valeria ParraIrene Garrido i Carla Lorenzo, i la cinquena posició amb la representació d’Aitana Navarro i Erica Bosch.

A més, Valèria Parra, va assolir la segona posició, proclamant-se subcampiona d’Espanya.

Finalitzades totes les competicions de les diferents categories de la secció de Natació Artística, només queda mirar a la temporada vinent, però abans, hem d’estar atents a Fukuoka, on demà competirà la nedadora del club, la Mireia Hernández, en duet lliure mixt.