El Granollers de natació artística segueix pujant als podis dels Campionats d’Espanya i en aquesta ocasió, no ha deixat de ser així.

Aquest cap de setmana passat s’ha celebrat el Campionat d’Espanya Júnior i Sènior a Palma de Mallorca, on les granollerines s’han proclamat Campiones d’Espanya júnior en rutina acrobàtica i subcampiones d’Espanya júnior en equip lliure.

Seguint amb la categoria júnior, la Valeria Parra ha obtingut una quarta posició al solo lliure i, pel que fa els duets júniors, han obtingut la 4a posició amb el duet de la Valeria Parra, l’Irene Garrido i la Carla Lorenzo, com a suplent. A més, també han aconseguit la 5a posició amb el duet de l’Aitana Navarro i l’Erica Bosch.

Pel que fa la categoria absoluta, el primer equip de natació artística ha pujat al darrer calaix del podi, aconseguint una gran tercera posició a l’equip acrobàtic.

Al solo, també han pujat al darrer calaix del podi, amb una tercera posició per la Judith Calvo.

Als duets, han aconseguit penjar-se la medalla de plata la Judith Calvo i la Mireia Hernández. La Regina Casino i la Clàudia Julià han finalitzat en novena posició.

Per finalitzar la jornada d’èxits, 4 nedadores del club han estat seleccionades per la concentració de la selecció espanyola júnior: la Irene Garrido, l’Aitana Navarro, la Carla Lorenzo i la Valeria Parra.