L’absolut masculí de waterpolo suma la sisena victòria de vuit partits disputats, després de derrotar aquest dissabte 14 de gener al Colegio Brains de Madrid per 22 a 11.

Els nois de Ramón Rossell no van donar cap oportunitat als madrilenys, arrencant amb un parcial a favor de 5-0. A la mitja part del partit van mantenir la renda de 6 gols, arribant al descans amb 11-5. El tercer i quart temps va seguir la tònica dels primers temps, amb parcials de 6-4 i 5-2, respectivament, mantenint el partit controlat en tot moment.

Amb aquesta victòria i la derrota del Sant Feliu, actual líder, a casa contra el Waterpolo Túria de València, els granollerins es col·loquen colíders, empatats a 14 punts amb el Sant Feliu.
Aquest dissabte 21 de gener, a les 16h reben a casa al Waterpolo Túria amb la intenció de sumar la setena victòria i seguir aquesta ratxa positiva.

D’altra banda, les noies de l’absolut femení van caure per 17-5 davant un superior CN Manresa, que no els hi va deixar cap opció. Aquest dissabte 21 de gener, a les 18h, juguen a casa contra el CN Badia.