L’absolut masculí de waterpolo perd per primera vegada aquesta temporada a casa a la desena jornada de la Primera Divisió Nacional. El dissabte 28 de gener, el primer equip masculí de waterpolo va caure per 9 a 12 contra l’UE Horta a casa en un partit molt intens i disputat per tots dos equips.

Després d’una primera part molt ajustada, els visitants van arribar al descans guanyant per la mínima (4-5), però un desafortunat tercer parcial va deixar molt minvats els ànims dels granollerins, que afrontaven el darrer parcial amb una diferència de 3 gols que no van poder donar la volta.

Malgrat aquesta derrota, els granollerins tenen el “gol average” guanyat als nois d’Horta, ja que a l’anada van guanyar per 5 gols, així que, en cas d’empat a punts, el Granollers estarà per damunt.
Les bones notícies van arribar hores més tard, ja que el Sant Feliu, que es situa líder de la classificació va caure contra el Molins de Rei per 8 a 12, igualant la part alta de la classificació i fent que els granollerins segueixin colíders.
Aquest dissabte 4 de febrer, el CN Granollers jugarà contra el Molins de Rei a les 18:15h en un duel molt important per assegurar la segona posició de la primera fase.

Per altre banda, les noies del primer equip de waterpolo van caure a la complicada piscina del AE Santa Eulàlia per 14 a 7. Aquest dissabte juguen a les 16h a casa contra el GEIEG de Girona, actual rival directe de les granollerines.