L’absolut masculí de waterpolo suma la setena victòria de nou partits disputats, després de derrotar aquest dissabte 21 de gener al Waterpolo Túria de València per 14-7, sent aquest el millor inici de temporada de la història del CNG.

Els granollerins van controlar el partit en tot moment, amb una primera part amb un empat a 2 gols fins que al segon quart els locals van trencar el partit amb un parcial de 6-1, que va enfonsar als valencians.

El partit va finalitzar amb un 14 a 7, pels vallesans, resultat que certifica l’entrada al TOP 4 per la segona fase, assegurant la permanència per vuitè any consecutiu i signant el millor inici de temporada de la història amb 7 victòries de nou partits dispoutats.

El colíder, el CN Sant Feliu, va patir a un partit molt intens contra el UE Horta, guanyant 10-12 als penals, seguint amb l’empat a punts amb el CN Granollers.
Aquest dissabte 28 de gener, a les 16h reben a casa a l’UE Horta, el tercer de la taula on de ben segur els locals ho donaran tot per seguir amb aquesta ratxa de victòries i poder encadenar la vuitena victòria.

D’altra banda, les noies de l’absolut femení van treure el primer punt a casa després d’empatar a 7 contra el CN Badia. El dissabte 28 de gener a les 17:15h jugaran com a visitant contra un complicat AE Santa Eulàlia B.

Granollers 14 – Waterpolo Turia 7
Parcials: 2-2, 6-1, 3-2, 3-2
Gols: Tizziano Conti (4), Alberto Peralta (3), Sebastian Muñoz (3), Pol Sánchez (2), Aniol Blanch (1), Josep Colominas (1).