El Club Natació Granollers ja disposa d’un Amazon Locker, un armariet intel·ligent amb el que els clients d’Amazon podran recollir les seves comandes al CNG. D’aquesta manera, el Club es converteix en el primer punt de recollida amb aquest sistema de Granollers, amb el que socis, usuaris i veïns de la ciutat podran venir al Club a recollir les seves comandes, durant tot l’horari d’obertura de la instal·lació (de dilluns a divendres, de 6h a 23h; dissabte, de 7h a 20:30h; i diumenge, de 9h a 14:30h), despreocupant-se de l’horari de lliurament a casa.

Amb aquest nou servei, després de comprar a www.amazon.es, els clients hauran de seleccionar com a punt de recollida un Amazon Locker de Granollers, escollint el Club Natació Granollers, únic Locker de la ciutat. Una vegada rebuda la comanda a l’Amazon Locker del Club, el client rebrà una notificació per correu electrònic amb instruccions i un codi a introduir a l’armariet i recollir, així, la comanda. Totes les comandes de l’Amazon Locker hauran de ser retirades durant els tres dies següents, durant l’ampli horari d’obertura del Club. Passat aquest temps, Amazon retirarà la comanda de l’armariet i el client rebrà el reemborsament íntegre. El gegant del comerç electrònic puntualitza que si en el moment de tramitar la comanda no es pot seleccionar el Locker del Club, significa que l’opció d’enviament no està disponible perquè la comanda no acompleix amb els requisits de mides, categoria o disponibilitat de producte.

Amb l’Amazon Locker, el Club posa a disposició un nou servei tant als socis, usuaris com a la ciutat, oferint una alternativa i facilitant la recollida de les comandes, d’una manera còmode, simple i segura al CNG.