El Club Natació Granollers i l’associació granollerina Trenquem Armaris es van alçar contra la LGTBIfòbia a l’esport, en una Diada que, celebrada dissabte 18 de febrer, va reivindicar l’esport com un espai obert i inclusiu per a tothom, sense tabús, i lliure de discriminació i LGBTIfòbia. Va ser coincidint amb el Dia Internacional contra la LGBTIfòbia a l’esport, que era diumenge 19 de febrer però que es va dur a terme el 18 de febrer. El 19 de febrer és el dia en el que es recorda el naixement del futbolista Justin Fashanu, primer esportista professional en declarar públicament la seva homosexualitat i que va acabar amb la seva vida per tota la pressió rebuda.

Més d’una quarantena de persones van perdre part d’aquesta jornada, que va començar amb l’exhibició de Les Panteres Grogues, un club esportiu LGTB+ de Barcelona, amb més de 25 seccions esportives de diferents esports i amb més de 1.500 persones sòcies. Les Panteres Grogues van realitzar una exhibició en duet masculí i, seguidament, l’equip absolut femení de natació artística, va realitzar una exhibició de la rutina lliure.

Finalment, l’associació granollerina LGTB+ Trenquem Armaris, va llegir un manifest per deixar clar que l’esport ha d’estar lliure de la discriminació, tot abordant la problemàtica que generen les discriminacions per motius d’orientació sexual i expressió de gènere en l’àmbit esportiu i lluitar per a eradicar-ho.