Divendres, el Club Natació Granollers va celebrar la seva emblemàtica Festa del Club, on es van presentar tots els equips de Gimnàstica Artística, Natació, Natació Artística i Waterpolo. A més, es va retre homenatge als medallistes nacionals i internacionals i als socis i sòcies que porten 25 i 50 anys formant part de la gran família del CNG, així com a aquells que han finalitzat la seva carrera esportiva.

Un dels moments més emocionants de la jornada va ser l’homenatge a Miguel Luque, soci del club i esportista paralímpic, que va estar acompanyat de l’excap de secció i entrenador Joan Serra, actual entrenador de Luque. També es va reconèixer la tasca de membres del seu equip multidisciplinari, com Miguel Gil, assessor i suport d’entrenament, i Marc Vilà, psicòleg del club. Tots ells van ser homenatjats per la medalla de bronze que Luque va aconseguir en els 50m braça SB3 als Jocs Paralímpics de París 2024.

Un altre reconeixement important va ser per a Jordi Romea, qui durant 33 anys ha estat al capdavant del Servei d’Esports de l’Ajuntament de Granollers, exercint el seu càrrec amb una gran dedicació i compromís.

Com a novetat, aquest any la Festa del Club va comptar amb la participació dels Xics de Granollers i els Diables de Granollers, que van aportar un toc únic i festiu a l’esdeveniment, fent que fos tot un èxit.

La celebració va finalitzar amb una botifarrada popular i música ambient, congregant prop de 300 persones que van gaudir d’un ambient familiar i festiu.