La CNG4Camins

La CNG 4 Camins és la cursa solidària organitzada pel Club Natació Granollers, que transcorre per camins i algun corriol. Aquesta cursa d’hivern i de perfil força exigent transcorrerà pels municipis de Granollers, La Roca del Vallès i Vilanova del Vallès. Gaudeix-la

Curses adults

TRAIL RACE 14KM +240M

La CNG4Camins Trail Race és una cursa molt ràpida i exigent on podràs posar a prova el teu estat de forma. Pistes ràpides i corriols amb desnivell, el repte que estàs buscant per iniciar-te al Trail.

SPEED RACE 6KM +100M

Si fa poc que corres o ets dels o les que prefereixen les distàncies curtes, la CNG4Camins Speed Race és una cursa que compleix tots els requisits per gaudir-la.

Curses infantils

KIDS RACE 3KM +40M

CNG4Camins Kids Race és la nova distància per nens i nenes d’entre 11 i 13 anys. Recorregut circular per pista i 40m de desnivell positiu on els petits de la casa podran sentir el que és fer un petit Trail.

MINI RACE 1,5KM +10M

Aquesta cursa és pels més petits de la casa. Si tens entre 8 i 10 anys i corres més que camines, la CNG4Camins Mini Race t’està esperant.

Novetat! La Marxa 6K

LA MARXA 6KM +100M

La Marxa CNG4Camins  és la nova forma de gaudir de la 4 Camins amb un recorregut adaptat per a tots els públics. Gaudeix-la al teu ritme!

Projecte solidari

ONG Barcelona – Associació Esportiva Ramassà

L’Associació Esportiva Ramassà és un club de futbol i ONGD de les Franqueses del Vallès (Barcelona), membre col·laborador de l’African Youth Initiative Network (AYINET) del Sr. Victor Ochen, i ambaixador dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, lluïnt així el logotip de Nacions Unides en les seves equipacions. El club compta amb un equip amateur masculí (futbol 11), federat a la Federació Catalana de Futbol.

Durant els darrers anys ha estat organitzant projectes de cooperació a l’Àfrica (Etiòpia, Benín, Uganda, Camerun, Madagascar i Costa d’Ivori), incloent-hi l’organització d’un partit de futbol contra un dels millors equips de cada país.

Projecte de futbol femení inclusiu per a noies nouvingudes, sol·licitants d’asil i refugiades

El “Projecte de futbol femení inclusiu per a noies nounvingudes, sol·licitants d’asil i refugiades”, iniciat el maig de 2021 per l’A.E. Ramassà, té com a objectiu facilitar la integració al territori català de les participants utilitzant l’activitat física i la pràctica esportiva.

S’organitzen sessions d’entrenament de futbol setmanals dinamitzades per una integradora social, acompanyades d’un servei de guarderia pels fills i filles de les participants durant les sessions per facilitar la conciliació familiar.
També s’organitzen sortides lúdic-esportives durant la temporada per crear noves xarxes i cercles de relacions personals que són molt importants durant aquesta fase de les seves vides.
A més, durant la darrera temporada, s’ha començat a potenciar un millor accés a una formació orientada als interessos de cada participant, i s’ha ajudat a crear itineraris personalitzats per a cadascuna d’elles per tal de millorar la inserció laboral d’aquestes en el mercat de treball català.

Objectius del projecte:

– Inclusió social: Facilitar la inclusió i l’acollida de noies en risc d’exclusió social que no tenen accés a la pràctica esportiva.
– Foment de la pau: Promoure la convivència entre diferents comunitats i cultures, apropant les diferents realitats que existeixen en el territori.
– Igualtat de gènere: Reivindicar, visibilitzar i promoure l’esport femení, combatent estereotips i prejudicis.
– Formació i inserció laboral: Facilitar l’accés al mercat de treballBeneficiàries del projecte:
30 noies nouvingudes, sol·licitants d’asil i refugiades d’entre 18 i 45 anys.

Contribució als Objectius de Desenvolupament Sostenible:

El projecte té la finalitat de promocionar i fomentar els següents ODS:
  • Objectiu 10 – Reducció de les desigualtats (treballant intencionalment amb un col·lectiu en situacions de risc alt).ODS Secundaris:
  • Objectiu 1 – Fi de pobresa (accés al serveis basics, dignitat, i inclusió social).
  • Objectiu 3 – Salut i Benestar (evidències avaluacions, millora el benestar i desenvolupament d’habilitats per la vida, millora l’autoestima, benestar psicosocial).
  • Objectiu 5 – Igualtat de gènere (oportunitats transformatives per a dones).
  • Objectiu 8 – Treball digne i creixement econòmic (accés al mercat de treball regulat)

Fes-te voluntari!

T’oferim l’oportunitat de ser part d’aquesta cursa solidària. Amb només unes hores del teu temps, pots ajudar a canviar vides. Uneix-te ara i fes que CNG4Camins sigui un èxit per a la comunitat i la solidaritat. Suma’t avui!

En registrar-te com a voluntari per a la CNG4Camins, concedeixes explícitament a l’organització i els seus patrocinadors el dret d’utilitzar les teves dades i imatges, ja sigui fixes o en moviment. Aquestes imatges podrien ser emprades en tot tipus de suports gràfics coneguts o desconeguts, així com en materials promocionals o publicitaris distribuïts a nivell global. Aquesta autorització romandrà vigent pel temps establert per la legislació actual i futura, els reglaments i els tractats aplicables, inclosa qualsevol possible pròrroga més enllà del període inicial després de la finalització del mateix.

Cursa solidària de muntanya per camins i algun corriol

Notícies

[smart_post_show id="49785"]

Informació útil

Com arribar

Serveis

  • Servei de vestidors

  • Servei de dutxes

  • Servei de guarda-roba

  • Aparcament gratuït a la zona

Patrocinadors

Organitza
Amb el suport de
Patrocina
Col·labora
Televisió oficial
Diari oficial
Ràdio oficial